RAW recept na zdravou čokoládu

Raw avokádoČokoláda z avokáda je zdravá a rychlá varianta čokoládového krému.

Její výroba je velmi rychlá. Pokud rozmixujete spolu s avokádem banán získáte odlehčenější až pudinkovou verzi tohoto krému. Velmi se hodí s dalším čerstvým ovocem (jahody, maliny, banány apod.). Lze jí také použít jako krém do jakýchkoliv dezertů.




Ingredience:
1 avokádo
2 lžíce kakaa nejlépe nepražené
agáve sirup dle vaší chuti

Postup:
rozmixujte zralé avokádo, přidejte nepražené kakao (ale postačí i obyčejné pravé kakao), agáve sirup dle vaší chuti.

Doplnění: další možné ingredience- vanilkový lusk, rozmixovaná máta, jakékoliv ovoce např. banány, jahody, mango aj.

Doba přípravy: 15 minut

 

Článek nebo jeho části je možné sdílet v nezměněné podobě, pokud k němu budou připojené: zdroje, aktivní odkaz na náš web www.archanamori-nce.cz a tento dodatek. Děkujeme!

Sdílej:Share on Facebook